Despre noi

Despre Noi

INTEX LOGISTIC SRL

COMPANIE DE TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL SI EXPEDITII

Cine suntem?

 

¨Infiintata in anul 2012 cu capital integral privat, Compania INTEX LOGISTIC SRL are ca domeniu principal de activitate transportul de marfuri international si intern, in regim de LTL si FTL ,marfuri generale,ADR , frigo.

¨Totodata, compania este licentiata pentru intermedierea transporturilor rutiere interne si internationale de marfuri si detine in portofoliu peste 150 de clienti activi si peste 300 de firme de transport subcontractate, din diverse tari si locatii ale Europei.

 

 

Viziunea noastra

 

¨Personalul operativ are pregatirea necesara pentru a putea comunica cu majoritatea tarilor europene si de a face fata oricarei situatii.Avem recomandari de la mari companii de expeditii si transporturi din Germania, Italia, Franta, Spania si implicit Romania. Viziunea noastra este de a ne dezvolta continuu structura, calitatea si complexitatea serviciilor.

 

 

 

Ce valori impartasim?

 

 

¨Adaugam prin seriozitate, promptitudine si receptivitate un plus de eficienta companiilor carora le furnizam servicii.Suntem o echipa tanara, plina de entuziasm, cu simt creativ foarte bine dezvoltat, in permanenta cautare de a obtine excelenta in tot ceea ce facem.

 

 

Flota proprie /Logistica

-Van-uri de 3,5 tone   – 2

-Camioane  VOLVO euro 6(2019-2020)-    8

-Prelate standard/ mega/ double deck  -Schmitz   -8

-Camionete 7,5 to + lift

-Depozite de logistica/ tranzit/distributie localizate in Bucuresti si Zaragoza- Spania

 

Sisteme Monitorizare

 

¨Camioanele pe care vi le punem la dispozitie sunt dotate cu aparatura moderna de monitorizare si comunicare (DYNAFLEET ), astfel incat coordonatorii de logistica pot oferi informatii rapide si precise atat despre pozitia cat si despre activitatea si programul masinilor 24/7.

 

Siguranța

 

 

¨Atat din motive de siguranta cat si din dorinta de a reduce considerabil costurile, atat ale noastre cat si ale partenerilor nostri, organizam periodic pentru toti soferii din cadrul firmei  cursuri de conducere preventiva, defensiva si economica prin intermediul companiei VOLVO ROMANIA.